Toon menu
Wij zijn er voor jou! - Winkel & Werkplaats zijn open - Maandag t/m zaterdag van 9.30 tot 17.00 ook telefonisch bereikbaar voor al je vragen en bestellingen. Gratis verzenden binnen Nederland - Wij helpen je graag :-)

Jouw machine defect? Dat komt altijd onverwacht en is erg vervelend. Onze vakbekwame monteurs helpen je snel weer op weg. Alle reparaties en onderhoud voeren wij zelf uit en je kan bij ons terecht voor onderhoud en reparaties aan alle topmerken.

Reparatie door vakmensen en originele onderdelen

Onze vakbekwame en gespecialiseerde monteurs repareren alle merken naaimachines, lockmachines, borduurmachines, covermachines en quiltmachines met het juiste gereedschap en uitsluitend originele onderdelen.

Zes maanden garantie

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en service. Daarom krijg je zes maanden volledige garantie op de door ons uitgevoerde reparaties.

Onderhoud en service naaimachines

Binnen 72 uur jouw machine weer in topconditie

Wij begrijpen als geen ander dat je jouw machine snel weer operationeel wilt hebben. Met onze 72-uurs reparatiedienst zorgen we ervoor dat je machine binnen 72 uur weer in topconditie is. Lees meer over onze 72-uurs reparatiedienst.

Voorkom reparaties met de onderhoudsservice

Om maximaal van je machine te kunnen genieten, bieden we een 3 jaarlijkse onderhoudsservice aan. Hiermee voorkom je vervelende reparaties. De 3 jaarlijkse onderhoudsbeurt verlengt de levensduur van jouw machine aanzienlijk.

Onze gespecialiseerde monteurs kunnen elk merk of type machine onderhouden. Dit geldt ook voor machines die bij onze collega’s zijn aangeschaft. Lees meer over onze onderhoudsservice.

Om het gemakkelijk te maken

De machine bij je thuis ophalen binnen de gemeente Enschede? Maak gebruik van onze haal en breng service. Woon je niet in Enschede? Breng de machine dan naar één van onze haal en brengpunten.

Haal- en brengpunt Enschede

Het haal en brengpunt voor Enschede is onze winkel aan de Korte Hengelosestraat 23. Hier kun je elke dag zonder afspraak je defecte machine brengen. Laden en lossen kan de gehele dag via onze service ingang.

Haal- en brengservice in Enschede

Woon je in Enschede en ben je niet in de gelegenheid je machine zelf langs te brengen? Dan halen jouw machine gratis op en brengen hem ook weer bij je thuis. Zo hoef jij de deur niet uit.

Bel 053 4324172 of mail verkoop@schuring-naaimachines.nl

Woon jij in Hengelo, Borne, Haaksbergen, en binnen een straal van 15 km van Enschede? Dan halen wij jouw machine graag bij jouw thuis op. Voor deze extra haal- en brengservice rekenen wij € 20,- .
Bel 053-432 41 72 of vul het reparatieformulier in voor het maken van een afspraak.
De haal- en brengdag is dinsdag!

Haal- en brengpunten buiten Enschede

Voor buiten de Gemeente Enschede hebben wij op dit moment ook een aantal haal & breng punten. Elke dinsdag ochtend worden de machines gehaald. De volgende dinsdag staat de machine weer voor u klaar, onderhoud en reparatie wordt door ons in onze eigen werkplaats uitgevoerd.

 

Online reparatieformulier

U kunt onderstaand formulier reparatieformulier invullen om direct een afspraak met ons te maken.

  Aanhef

  Uw naam *

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer *

  Uw e-mail adres *

  Soort machine*

  Merk en type*

  Klachtomschrijving *

  Contact opnemen*

  Neem telefonisch contact met mij opReageer per e-mail (binnen 48 uur)

   

  Onderhoud en service naaimachines

  Laat u inspireren in onze winkel!

  Bezoek de winkel