Toon menu

Agenda

Filteren op: Workshops | Evenementen.

April

20 april 2018

Creatief met de Brother naaimachines

Workshop

Creatief met de Brother naaimachines
Tijd: 09:30 - 13:00 uur
Door: Nathalie Scholten
Prijs: € 29,50 incl. materiaal
Workshopnr.: WS110
Aantal lessen: 1

Meer creatief met een Brother computer gestuurde naaimachine. Wil je graag de vele extra creatieve mogelijkheden weten, gebruik van de letters en  siersteken geheugen combinaties maken, leren meanderen, en zo zijn er nog veel meer leuke extra creatieve functies. In 3,5 uur gaan we ontdekken wat je met Brother naaimachine allemaal nog meer kunt doen. We maken samen een textiel project.

Deelname is mogelijk als je een Brother computer gestuurde naaimachine hebt niet ouder dan 5 jaar.

21 april 2018

Help! Spoed cursus splitten

Workshop

Help! Spoed cursus splitten
Tijd: 10:00 - 12:00 uur
Door: Debbie van Ginkel
Prijs: € 19,50
Workshopnr.: WS218
Aantal lessen: 1

Help! Hoe ging het ook alweer Splitten naaien? Er zijn zo veel verschillende Splitten en sommige zijn best lastig om te naaien, gelukkig kun je bij ons in 2 uurtjes tijd alles leren over 4 verschillende soorten splitten. De mouwsplit, omgeboorde mouwopening, klassieke overhemdmouwsplit en een roksplit.

Je gaat samen met Debbie de splitten uitgebreid bespreken en daarna stap voor stap  in elkaar naaien op onze machines. Je leert alle ins en outs over deze 4 type splitten. Er is altijd tijd voor het stellen van vragen daarnaast volg je gezellig met maximaal 6 personen deze snelle cursus. Schrijf je nu in voor de spoed cursus en wordt snel een expert.
PS De werkbeschrijving mag je mee naar huis nemen altijd handig voor later. Tip! deze spoedcursus is er ook voor plooien, kragen en zakken.

Mei

02 mei 2018

Kids kom naaien ( voor kinderen)

Workshop

Kids kom naaien ( voor kinderen)
Tijd: 13:30 - 16:00 uur
Door: Debbie van Ginkel
Prijs: € 19.50
Workshopnr.: WS 329
Aantal lessen: 1

Is je dochter of zoon creatief? Houdt zij of hij van knutselen en naaien maar nog nooit met een naaimachine gewerkt? Schrijf haar of hem dan in voor deze kinderworkshop!

Het maakt niks uit als zij of hij al eerder is geweest want we bedenken elke keer iets nieuws. Alles staat startklaar dus gelijk aan de slag op één van onze naaimachines. Pimp materiaal is er voldoende aanwezig, het project mag naar hartenlust worden gepimpt, alles mag en niets is onmogelijk. Laat de fantasie de vrije loop wij helpen natuurlijk om er een leuk eindproduct van te maken. Ook leuk, kom samen met je vriend (in). Leeftijd vanaf 7 jaar.

09 mei 2018

Workshop Basis Naailes 1.0

Workshop

Workshop Basis Naailes 1.0
Tijd: 18:00 - 21:00 uur
Door: Debbie van Ginkel
Prijs: € 149,00
Workshopnr.: WS 201
Aantal lessen: 5
Lesdata:

woensdag 9, 16, 23, 30 mei en 6 juni 2018.

Snel zelf leuke, hippe en unieke kleding maken?

Wij hebben een nieuw concept bedacht om jou snel de basisvaardigheden van het naaien te leren. Aan het eind van de 5 lessen kun je een rits inzetten, kragen naaien, knoopsgaten maken,  mouwen inzetten armsgaten en halslijn afwerken. Ook krijg je aan de hand van praktijkvoorbeelden handige tips.

25 mei 2018

Creatief met de Pfaff Expression & Performance

Workshop

Creatief met de Pfaff Expression & Performance
Tijd: 09:30 - 13:00 uur
Door: Nathalie Scholten
Prijs: € 37,50 incl. materiaal
Workshopnr.: WS109
Aantal lessen: 1

Meer creatief met een Pfaff Expression of Performance naaimachine. Wil je graag de vele extra creatieve mogelijkheden weten, zoals tapering, gebruik van de letters en  siersteken geheugen combinaties maken, leren meanderen, en zo zijn er nog veel meer leuke cextra creatieve functies. In 3,5 uur gaan we ontdekken wat je met de Pfaff Expression allemaal nog meer kunt doen. We maken samen een textiel project.

Deelname is mogelijk als je een Pfaff Expression model 3.0, 3.2, 3.5, 4.0 of 4,2 of een Pfaff Performance 5.0 of 5.2 bezit.

31 mei 2018

Coverlock

Workshop

Coverlock
Tijd: 10:00 - 14:00 uur
Door: Brigitta van Lier
Prijs: € 49,50 incl. materiaal
Workshopnr.: WS114
Aantal lessen: 1

Speciaal overgevlogen uit Nieuw-Vennep Brigitta van Lier, educator bij Janome Nederland!

Wil je veel meer creativiteit uit je coverlock machine halen? Tijdens deze workshop gaat Brigitte je kennis van de Janome coverlock machine een boost geven. Met verschillende technieken en speciale accessoires voor de coverlock zal je versteld staan van wat er allemaal mogelijk is.

Je werkt op je eigen Janome coverlockmachine. Modellen 1000 CP(X) of 2000 CPX

Juni

02 juni 2018

Transferverven en threadpainting

Workshop

Transferverven en threadpainting
Tijd: 10:00 - 15:00 uur
Door: Dini de Witte Wetering
Prijs: € 65,00 inclusief lunch
Workshopnr.: WS422
Aantal lessen: 1

Transferverf schilderen we eerst op papier en daarna brengen we het met een strijkijzer over op de stof. Hierdoor ontstaan prachtige kleurencombinaties. Deze workshop is echt iets voor creatievelingen die toe zijn aan een nieuwe uitdaging!

In deze workshop maken we gebruik van twee verschillende technieken. Met transferverf gaan we een lap stof op een schone manier naar eigen inzicht bewerken. Vervolgens bestikken we de lap stof intensief met stiksels, waar de lap stof een uniek uiterlijk krijgt.

 

03 juni 2018

Stoffencircus Enschede

Evenement

Stoffencircus Enschede
Tijd: 10:00 - 16:00 uur

Stoffencircus in Enschede

Als u zich creatief wilt uitleven, bezoek dan een stoffenmarkt van Stoffencircus op zondag 3 juni van 10.00 tot 17.00. Op deze markt vindt u het meest uitgebreide en brede assortiment op het gebied van mode- en interieurstoffen.
Natuurlijk is Schuring naaimachines ook aanwezig als aanspreekpunt op de stoffenmarkt.
Onze winkel is deze zondag natuurlijk ook geopend van 11:00 tot 16:30.
Hier kunt u terecht voor alle informatie over naai-, borduur-, lockmachines.
Wij hebben diverse leuke aanbiedingen op deze dag!

08 juni 2018

Locken voor iedereen

Workshop

Locken voor iedereen
Tijd: 09:30 - 13:00 uur
Door: Nathalie Scholten
Prijs: € 59,50 incl materiaal
Workshopnr.: WS108
Aantal lessen: 1

Heb jij een lockmachine gekocht en geen idee waar het differentieel transport precies voor is, wat de functie van de draadspanning ook al weer was, waar het mes voor dient? We behandelen het inrijgen en laten je spelen met de draadspanningen. Ook komen het effect van het differentieel transport, steeklengte, 4-3 draden en mes positie aan bod.

Je werkt op je eigen lockmachine. Deze dient wel in goed werkende staat te zijn. Om te voorkomen dat je tijdens de lockworkshop tegen technische mankementen aanloopt en een deel van de workshop hierdoor moet missen kun je je lockmachine een 3-tal dagen voorafgaande aan deze workshop door ons laten controleren , indien nodig wordt de machine goed afgesteld tegen het geldende werkplaats tarief. Heb je je lockmachine bij ons gekocht doen wij een check up gratis, reparatie tegen het geldende tarief.

Je krijgt bij het volgen van deze workshop een handige cursus-map. Hierin kun je je zelfgemaakte lock-proefjes bewaren als naslagwerk.

22 juni 2018

Creatief met de Ambition

Workshop

Creatief met de Ambition
Tijd: 09:30 - 13:00 uur
Door: Nathalie Scholten
Prijs: € 34,50 incl. materiaal
Workshopnr.: WS209
Aantal lessen: 1

Meer creativiteit met de Pfaff Ambition. Wil je graag de vele creatieve mogelijkheden weten van je naaimachine. In onze workshop leer je hoe van de letters en siersteken in het geheugen combinaties kunt maken. Je leert meanderen en zo zijn er nog veel meer leuke extra creatieve functies. In 3,5 uur gaan we ontdekken wat je met de Pfaff Ambition allemaal kunt doen.
We maken samen een textiel project.

Deelname is mogelijk als je een Pfaff Ambition Essential, 1.0, 1.5, 2.0 of de Edition 155 hebt.

27 juni 2018

Basis naailes in de praktijk

Workshop

Basis naailes in de praktijk
Tijd: 18:00 - 21:00 uur
Door: Debbie
Prijs: € 59,50
Workshopnr.: WS205
Aantal lessen: 2
Lesdata:

woensdag 27 juni en woensdag 4 juli 2018.

Een vervolg op onze basis naailes workshop. Hoe leuk en leerzaam zou het zijn om alle technieken die je hebt geleerd in de praktijk toe te passen? Je maakt samen met ons je eerste naaiproject.

In 2 lessen van 3 uur ga je een jurk maken vanaf het begin tot aan het eind. Je start met basispatroon aanpassen op maat. Je leert hoe je de patroondelen op stof moet leggen, uitknippen en verstevigen. Wat is een logische werkvolgorde, hoe ga ik aan de slag. Je maakt gebruik bij het in elkaar naaien van de technieken die je hebt geleerd bij de workshop basis naai technieken.

30 juni 2018

Pfaff Performance icon event

Evenement

Pfaff Performance icon event
Tijd: 11:00 - 15:00 uur
Door: Team Schuring
Prijs: € 0,00

Introductie van de PFAFF Performance icon

Feestelijke introductie van de top of the line naaimachine de Pfaff Performance icon

De nieuwe PFAFF Performance icon naaimachine heeft alles wat een moderne naaister zich maar kan wensen en is klaar voor de toekomst! Deze machine zal uw verwachtingen zeker overtreffen. Dit topmodel heeft alles in zich, zowel bewezen functies als volledig nieuwe en unieke eigenschappen. De bediening is zeer intuïtief en staat garant voor ultiem naaiplezier.

Kom naar ons feestelijke event, waarin wij deze fantastische naaimachine aan u voorstellen met een spectaculaire introductie korting! Op deze dag hebben wij ook leuke kortingen op alle accessoires van Pfaff.
Dus kom ook naar ons event en laat u verassen door de nieuwste naaimachine van Pfaff en de aanbiedingen op deze speciale dag!

Dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje!

 

Juli

06 juli 2018

Brother Coverlock

Workshop

Brother Coverlock
Tijd: 09:30 - 13:00 uur
Door: Nathalie Scholten
Prijs: € 49,50 incl. materiaal
Aantal lessen: 1

Wil je veel meer creativiteit uit je Brother coverlock machine halen? Tijdens deze workshop gaat Nathalie je kennis van de Brother coverlock machine een boost geven. Leer verschillende technieken en leer werken met de speciale accessoires voor de coverlock. Je zult versteld staan van wat er allemaal mogelijk is, dus schrijf je snel in voor deze leerzame en leuke workshop!

Je werkt op je eigen Brother coverlockmachine.
U kunt mee doen als een Brother CV3440 coverstitch of CV3550 coverstitch heeft.

20 juli 2018

Creatief met de lockmachine

Workshop

Creatief met de lockmachine
Tijd: 09:30 - 13:00 uur
Door: Nathalie Scholten
Prijs: € 49,50 incl. materiaal
Workshopnr.: WS107
Aantal lessen: 1

Doe jij eigenlijk al meer dan alleen aflocken?  Met deze workshop gaan wij jouw basiskennis van de lockmachine flink uitbreiden, je leert nog beter omgaan met de lockmachine.

Je gaat aan het werk om verschillende technieken onder de knie te krijgen. Met optionele accessoires maken we tijdens deze workshop een leuk project om al je accessoires in op te bergen. Je krijgt na het volgen van deze workshop een handige cursus map mee naar huis waarin de oefeningen stap voor stap beschreven staan.

Je leert professioneler met je machine werken en alle creatieve mogelijkheden ontdekken. Je werkt op je eigen lockmachine. Je kunt meedoen als je beschikt over een lockmachine, niet ouder dan 10 jaar, van de merken Bernina, Bernette, Juki & Babylock.

25 juli 2018

Kids kom naaien ( voor kinderen)

Workshop

Kids kom naaien ( voor kinderen)
Tijd: 13:30 - 16:00 uur
Door: Debbie van Ginkel
Prijs: € 19.50
Workshopnr.: WS 329
Aantal lessen: 1

Is je dochter of zoon creatief? Houdt zij of hij van knutselen en naaien maar nog nooit met een naaimachine gewerkt? Schrijf haar of hem dan in voor deze kinderworkshop!

Het maakt niks uit als zij of hij al eerder is geweest want we bedenken elke keer iets nieuws. Alles staat startklaar dus gelijk aan de slag op één van onze naaimachines. Pimp materiaal is er voldoende aanwezig, het project mag naar hartenlust worden gepimpt, alles mag en niets is onmogelijk. Laat de fantasie de vrije loop wij helpen natuurlijk om er een leuk eindproduct van te maken. Ook leuk, kom samen met je vriend (in). Leeftijd vanaf 7 jaar.

Augustus

15 augustus 2018

Kids kom naaien ( voor kinderen)

Workshop

Kids kom naaien ( voor kinderen)
Tijd: 13:30 - 16:00 uur
Door: Debbie van Ginkel
Prijs: € 19.50
Workshopnr.: WS 329
Aantal lessen: 1

Is je dochter of zoon creatief? Houdt zij of hij van knutselen en naaien maar nog nooit met een naaimachine gewerkt? Schrijf haar of hem dan in voor deze kinderworkshop!

Het maakt niks uit als zij of hij al eerder is geweest want we bedenken elke keer iets nieuws. Alles staat startklaar dus gelijk aan de slag op één van onze naaimachines. Pimp materiaal is er voldoende aanwezig, het project mag naar hartenlust worden gepimpt, alles mag en niets is onmogelijk. Laat de fantasie de vrije loop wij helpen natuurlijk om er een leuk eindproduct van te maken. Ook leuk, kom samen met je vriend (in). Leeftijd vanaf 7 jaar.

September

14 september 2018

Creatief met de Pfaff Expression & Performance

Workshop

Creatief met de Pfaff Expression & Performance
Tijd: 09:30 - 13:00 uur
Door: Nathalie Scholten
Prijs: € 37,50 incl. materiaal
Workshopnr.: WS109
Aantal lessen: 1

Meer creatief met een Pfaff Expression of Performance naaimachine. Wil je graag de vele extra creatieve mogelijkheden weten, zoals tapering, gebruik van de letters en  siersteken geheugen combinaties maken, leren meanderen, en zo zijn er nog veel meer leuke cextra creatieve functies. In 3,5 uur gaan we ontdekken wat je met de Pfaff Expression allemaal nog meer kunt doen. We maken samen een textiel project.

Deelname is mogelijk als je een Pfaff Expression model 3.0, 3.2, 3.5, 4.0 of 4,2 of een Pfaff Performance 5.0 of 5.2 bezit.

19 september 2018

Workshop Basis Naailes 1.0

Workshop

Workshop Basis Naailes 1.0
Tijd: 18:00 - 21:00 uur
Door: Debbie van Ginkel
Prijs: € 149,00
Workshopnr.: WS 201
Aantal lessen: 5
Lesdata:

woensdag 19, 26 september en 3,10, 17 oktober 2018.

Snel zelf leuke, hippe en unieke kleding maken?

Wij hebben een nieuw concept bedacht om jou snel de basisvaardigheden van het naaien te leren. Aan het eind van de 5 lessen kun je een rits inzetten, kragen naaien, knoopsgaten maken,  mouwen inzetten armsgaten en halslijn afwerken. Ook krijg je aan de hand van praktijkvoorbeelden handige tips.

22 september 2018

Locken voor iedereen

Workshop

Locken voor iedereen
Tijd: 09:30 - 13:00 uur
Door: Nathalie Scholten
Prijs: € 59,50 incl materiaal
Workshopnr.: WS108
Aantal lessen: 1

Heb jij een lockmachine gekocht en geen idee waar het differentieel transport precies voor is, wat de functie van de draadspanning ook al weer was, waar het mes voor dient? We behandelen het inrijgen en laten je spelen met de draadspanningen. Ook komen het effect van het differentieel transport, steeklengte, 4-3 draden en mes positie aan bod.

Je werkt op je eigen lockmachine. Deze dient wel in goed werkende staat te zijn. Om te voorkomen dat je tijdens de lockworkshop tegen technische mankementen aanloopt en een deel van de workshop hierdoor moet missen kun je je lockmachine een 3-tal dagen voorafgaande aan deze workshop door ons laten controleren , indien nodig wordt de machine goed afgesteld tegen het geldende werkplaats tarief. Heb je je lockmachine bij ons gekocht doen wij een check up gratis, reparatie tegen het geldende tarief.

Je krijgt bij het volgen van deze workshop een handige cursus-map. Hierin kun je je zelfgemaakte lock-proefjes bewaren als naslagwerk.

28 september 2018

Creatief met de Pfaff Ambition

Workshop

Creatief met de Pfaff Ambition
Tijd: 09:30 - 13:00 uur
Door: Nathalie Scholten
Prijs: € 37,50 incl. materiaal
Workshopnr.: WS209
Aantal lessen: 1

Meer creativiteit met de Pfaff Ambition. Wil je graag de vele creatieve mogelijkheden weten van je naaimachine. In onze workshop leer je hoe van de letters en siersteken in het geheugen combinaties kunt maken. Je leert meanderen en zo zijn er nog veel meer leuke extra creatieve functies. In 3,5 uur gaan we ontdekken wat je met de Pfaff Ambition allemaal kunt doen.
We maken samen een textiel project.

Deelname is mogelijk als je een Pfaff Ambition Essential, 1.0, 1.5, 2.0 of de Edition 155 hebt.

29 september 2018

Creatieve Textiel collage

Workshop

Creatieve Textiel collage
Tijd: 10:00 - 15:00 uur
Door: Dini de Witte Wetering
Prijs: € 49,50 inclusief lunch
Workshopnr.: WS411
Aantal lessen: 1

 

Wil je eens iets anders proberen? Kom dan naar onze workshop creatieve Textielcollage en speel met borduursteken, siergarens, stoffen, synthetische vezels, lontwol en zijdevezels. Met oplosbaar vlies verwerk je de materialen op een ondergrond tot een mooie compositie die je weer kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een Ipad hoes, een telefoonhoes, kussen….
Geschikt voor zowel beginnende als gevorderde naaisters.
Bij deze workshop zijn alle materialen en een lunch inbegrepen.

Oktober

06 oktober 2018

Creatief met kunstleer!

Workshop

Creatief met kunstleer!
Tijd: 09:30 - 13:00 uur
Door: Nathalie Scholten
Prijs: € 49,50 incl. materiaal en lunch
Aantal lessen: 1

Een leuke en creatieve workshop! Wij gaan een mooi kunstleren tasje maken.  In deze workshop gaan we in op de vragen: hoe verwerk ik kunstleer? Hoe kan ik dit unieke materiaal verder bewerken. Wij geven je verschillende tips over de verwerking en heel veel inspiratie om het kunstleer creatief te decoreren!
Kom naar onze workshop en laat je verrassen!

12 oktober 2018

Machinaal Quilten de basis

Workshop

Machinaal Quilten de basis
Tijd: 10:00 - 14:30 uur
Door: Corrie Azink
Prijs: € 65,50 incl materiaal en lunch
Workshopnr.: WS402
Aantal lessen: 1

Quilten? Dat hoeft tegenwoordig niet meer met de hand. Het machinaal quilten is helemaal hot! Een leuke creatieve hobby met veel ruimte voor je eigen creativiteit. Maak kennis met machinaal quilten en zie hoe snel je aan de slag kan!
Leer wat voor geweldige hobby dit is en wordt ook enthousiast!

20 oktober 2018

Creatief met de lockmachine

Workshop

Creatief met de lockmachine
Tijd: 09:30 - 13:00 uur
Door: Nathalie Scholten
Prijs: € 49,50 incl. materiaal
Workshopnr.: WS107
Aantal lessen: 1

Doe jij eigenlijk al meer dan alleen aflocken?  Met deze workshop gaan wij jouw basiskennis van de lockmachine flink uitbreiden, je leert nog beter omgaan met de lockmachine.

Je gaat aan het werk om verschillende technieken onder de knie te krijgen. Met optionele accessoires maken we tijdens deze workshop een leuk project om al je accessoires in op te bergen. Je krijgt na het volgen van deze workshop een handige cursus map mee naar huis waarin de oefeningen stap voor stap beschreven staan.

Je leert professioneler met je machine werken en alle creatieve mogelijkheden ontdekken. Je werkt op je eigen lockmachine. Je kunt meedoen als je beschikt over een lockmachine, niet ouder dan 10 jaar, van de merken Bernina, Bernette, Juki & Babylock.

24 oktober 2018

Kids kom naaien ( voor kinderen)

Workshop

Kids kom naaien ( voor kinderen)
Tijd: 13:30 - 16:00 uur
Door: Debbie van Ginkel
Prijs: € 19.50
Workshopnr.: WS 329
Aantal lessen: 1

Is je dochter of zoon creatief? Houdt zij of hij van knutselen en naaien maar nog nooit met een naaimachine gewerkt? Schrijf haar of hem dan in voor deze kinderworkshop!

Het maakt niks uit als zij of hij al eerder is geweest want we bedenken elke keer iets nieuws. Alles staat startklaar dus gelijk aan de slag op één van onze naaimachines. Pimp materiaal is er voldoende aanwezig, het project mag naar hartenlust worden gepimpt, alles mag en niets is onmogelijk. Laat de fantasie de vrije loop wij helpen natuurlijk om er een leuk eindproduct van te maken. Ook leuk, kom samen met je vriend (in). Leeftijd vanaf 7 jaar.

26 oktober 2018

Brother ScanNcut: Basis

Workshop

Brother ScanNcut: Basis
Tijd: 10:00 - 13:00 uur
Door: Jose/ Nathalie
Prijs: € 69,50
Workshopnr.: WS120
Aantal lessen: 1
Lesdata:

vrijdag 26 oktober en 9 november 2018

Haal meer uit de Brother ScanNcut! In deze 2 daagse workshop behandelen we in de eerste les basis gebruik van de ScanNcut machine en in de tweede les het gratis online softwareprogramma Canvas.
Je werkt op je eigen ScanNCut machine en accessoires.
Voor de tweede les heb je ook een laptop nodig waar het programma geïnstalleerd is.

Na deze 2 lessen kun jij snijbestanden maken en aanpassen op zowel je ScanNCut machine als in het programma Canvas, zo kun je thuis meteen creatief aan de slag!
Je kunt meedoen met de CM300, CM700 en CM900.

27 oktober 2018

Art Quilten landschap

Workshop

Art Quilten landschap
Tijd: 10:00 - 15:00 uur
Door: Dini de Witte Wetering
Prijs: € 49,50 inclusief lunch
Workshopnr.: WS418
Aantal lessen: 1

Een  landschap is een uitgelezen onderwerp voor een artquilt, het is figuratief of abstract, alles is mogelijk. In deze creatieve workshop kun je eerder geleerde technieken in praktijk brengen, maar ook als je een beginnende artquilter bent bereik je al snel een heel mooi resultaat.

Je kunt de volgende technieken toepassen: appliceren al of niet met vliesofix, laagjes uitsnijden, borduursteken toepassen en andere materialen toevoegen zoals angelina, angelwire of lontwol.  Kortom een hele creatieve en inspirerende workshop!
Bij de workshop zijn alle materialen en een lunch inbegrepen.

31 oktober 2018

Basis naailes in de praktijk

Workshop

Basis naailes in de praktijk
Tijd: 18:00 - 21:00 uur
Door: Debbie
Prijs: € 59,50
Workshopnr.: WS205
Aantal lessen: 2
Lesdata:

woensdag 31 oktober 2018 en 7 november 2018

Een vervolg op onze basis naailes workshop. Hoe leuk en leerzaam zou het zijn om alle technieken die je hebt geleerd in de praktijk toe te passen? Je maakt samen met ons je eerste naaiproject.

In 2 lessen van 3 uur ga je een jurk maken vanaf het begin tot aan het eind. Je start met basispatroon aanpassen op maat. Je leert hoe je de patroondelen op stof moet leggen, uitknippen en verstevigen. Wat is een logische werkvolgorde, hoe ga ik aan de slag. Je maakt gebruik bij het in elkaar naaien van de technieken die je hebt geleerd bij de workshop basis naai technieken.

Laat u inspireren in onze winkel!

Bezoek de winkel
Swype voor meer informatie