Toon menu

Zoveel inspiratie onder één dak!

Je bent van harte uitgenodigd om op zondag 1 december naar het creatieve event ‘Brother inspireert je‘ te komen in onze winkel. Nog nooit waren er zoveel mogelijkheden om je creativiteit vorm te geven. Hoe dat kan? Lees snel verder…

Brother Stellaire XE1 borduurmachine

Heb jij ook zoveel ideeën maar mis je de machine om het mee te maken? Kijk dan eens naar de nieuwe Brother Stellaire XE1 borduurmachine. Je zult enthousiast worden van de mogelijkheden! Zet afbeeldingen, foto’s, handschriften en tekeningen om in borduurbestanden. Borduren kan tot een afmeting van 240 x 360 mm. Zet je borduurontwerp precies op de plek waar jij het wilt door gebruik te maken van de My Design Snap-app!

Brother Stellaire innov-is XE1

Haal de Disney magie in huis!

De Stellaire XE1 heeft maar liefst 101 Disney-borduurpatronen brengt zo de magie van Disney in jouw huis. Bijvoorbeeld: Mickey Mouse, Goofy en Pluto. Maar ook de lievelingsfiguren uit Frozen, Finding Nemo en Cars staan klaar om omgetoverd te worden tot draagbare creaties voor het hele gezin.

Brother Stellaire XJ1, naaien & borduren!

Haal de ontwerper in jezelf naar boven met de Brother Innov-is XJ1 en zet jouw ideeën om tot een borduurwerk. Van quilts tot gordijnen, van trouwjurken tot dikke winterjassen de Stellaire naait het met gemak! Met een indrukwekkend borduurgebied van 240 x 360 mm en een werkgebied van 286 mm rechts van de naald biedt de Stellaire Innov-is XJ1 een meer dan voldoende ruimte om de meest creatieve projecten uit te werken.

Dromen over Disney

Laat je creativiteit de vrije loop met het grote aanbod van ruim 700 voorgeprogrammeerde borduurpatronen, waaronder Disney-figuren en initialen.  De Stellaire XJ1 brengt de magie van Disney in je huis. Mickey Mouse, Goofy en Pluto, maar ook de figuren uit de populaire tekenfilms: Frozen, Finding Nemo en Cars staan klaar om kleding, kussens, plaids enz te versieren.

Brother Stellaire innov-is XE1

Alle Brother machines doen mee!

Alle modellen van Brother staan klaar om gedemonstreerd te worden. Dus ook de borduurmachines NV800, V3LE en de  Luminaire XP1. De naai- borduurmachine NV2600.

Heb je al kennis gemaakt met de nieuwe A60 Limited edition naaimachine van Brother? Gemakkelijk te bedienen en veel mogelijkheden! Op zoek naar een betaalbare lock- of coverlockmachine? Brother heeft ze!

Brother ScanNCut SDX2200 Disney

Brother ScanNCut SDX2200D is magisch!

In de ScanNCut SDX2200D vind je 132 Disney-ontwerpen.  Versier kleding of woondecoratie met afbeeldingen van bijv. Mickey Mouse, Elsa van Frozen of Woody! Tijdelijk krijg je bij aankoop de Roll-feeder cadeau, met daarbij  20 grote Disney ontwerpen! Dit zijn prachtige ontwerpen van de leukste Disney figuren, kant en klaar om te snijden. Plak ze op ramen, je auto of op de muur.

Bij de SDX 2200 Disney zit ook een Rhinestone startset! Geef jouw ontwerpen een glamour look met de glinsterende steentjes. Met de universele penhouder, die ook bij de ScanNCut krijgt, kan je machine tekenen.

ScanNCut DX 2200 Disney Schuring naaimachinesHeel veel creativiteit!

Nathalie en José gaan de borduurmachines van Brother, met name de nieuwe Stellaire XE1 en de allernieuwste ScanNCut SDX2200 Disney demonstreren.

Dat de creatieve mogelijkheden van de ScanNCut groot zijn wist je natuurlijk al. Maar met de nieuwste accessoires kun je nog meer kanten op. Zo is er nu een kalligrafie set, paper piercing set en een universele penhouder voor smallere pennen.
Wil je weten hoe ze werken?
Kom dan naar ons ‘ Brother inspireert je!’ evenement.

Leuk om te weten!

Speciaal voor deze dag hebben we hele leuke éénmalige aanbiedingen, die dus alleen op zondag 1 december geldig zijn!

Brother en Schuring een creatieve combinatie!

Zondag 1 december van 12:00 tot 16:00 uur
Korte Hengelosestraat 23, Enschede. Tot zondag in onze winkel!

Creatieve groeten,
Michel, Nathalie, Branko, Edwin, Debbie en José

Laat u inspireren in onze winkel!

Bezoek de winkel