Toon menu
Wij zijn er voor jou! - Winkel & Werkplaats zijn open - Maandag t/m zaterdag van 9.30 tot 17.00 ook telefonisch bereikbaar voor al je vragen en bestellingen. Wij helpen je graag :-)

1. De beste hulp bij de meeste keuze!

Onze winkel heeft de meeste keuze in naai-, lock- en borduurmachines van Oost Nederland. Dat kiezen dan misschien wat moeilijker is begrijpen we, daarom nemen wij alle tijd voor je.  Wij luisteren naar jouw wensen en geven je een eerlijk advies. Je mag de machines testen met je eigen stofjes zodat je zeker weet dat het de juiste keuze is.

Ook in accessoires voor je machine, fournituren, paspoppen, naai- en lockgaren hebben wij heel veel keuze. Natuurlijk geven wij ook hierbij al het advies dat je nodig hebt. Je maakt het samen met Schuring!

FAFF-expression-710-Schuring-naaimachines

2. Zekerheid en service sinds 1961.

Onze winkel bestaat bijna 60 jaar. Dan kun je ervan uit gaan dat wij verstand van naaimachines hebben. Misschien zijn we niet de goedkoopste, maar wij geven jou de beste service en de garantie dat jij de machine koopt die precies bij je past. Wij zijn gecertificeerd dealer van de merken: Pfaff, Bernina, Singer, Juki, Brother, Janome en Baby Lock. Dat geeft jou de zekerheid dat je machine in goede handen is bij ons!

Naaimachine stuk of heeft je machine een servicebeurt nodig? Breng je machine dan bij een van onze haal- en brengpunten in
Hengelo, Haaksbergen, Losser, Oldenzaal, Delden of Almelo. Natuurlijk kan je de machine naar onze winkel brengen. Via de service-ingang aan de achterzijde van de winkel gaat dat heel gemakkelijk!

3. Samen halen wij alles uit je machine!

Wij zijn er om jou wat te leren, te inspireren en verder te helpen. In eerste plaats door het volgen van een instructieles. Hiervoor maak je zelf een afspraak met Nathalie of José. Zij gaan samen met jou achter je machine zitten, in alle rust met een kop koffie of thee erbij. Tip: schrijf van te voren je vragen op, dan vergeet je niets! De instructieles t.w.v. € 50,- krijgt iedereen cadeau bij de aankoop van de nieuwe naai, lock-, of borduurmachine!

Wil je nog meer weten? Nieuwe technieken leren? Volg dan een van de creatieve workshops. Deze geven we in onze eigen workshop ruimte in kleine groepen van maximaal 6 personen. Bekijk de actuele workshops op onze website: schuring-naaimachines.nl of vraag naar de workshop kalender in de winkel.

 


4.
Je oude machine inruilen?

Wil je je oude naaimachine in ruilen omdat je een nieuwe machine wilt kopen? Meestal kan dat! Michel bekijkt wat de waarde is van je huidige machine. Dit bedrag kun je in mindering brengen op je aankoop. Mooi meegenomen toch?

5. Jij bent altijd welkom bij ons.

De koffie of thee staan altijd voor je klaar. Heb je een vraag? Kom langs in onze winkel wij helpen je graag. Je kunt ons natuurlijk ook bellen. Wij proberen je telefonisch zo goed mogelijk te helpen zodat jij weer lekker verder kunt naaien, locken of borduren. Fijn om te weten dat je er nooit alleen voor staat.
Jij maakt het samen met Schuring!

 

 

 

 

Laat u inspireren in onze winkel!

Bezoek de winkel