Toon menu

Bent u in het bezit van een BROTHER ScanNcut of borduursoftware van PFAFF, HUSQVARNA Viking , dan hebben we een hele speciale actie voor u. In samenwerking met Leokas Creative kunnen we 2 maanden gratis online lessen aanbieden. Wat krijgt u hiervoor?

In deze 2 maanden kunt u onbeperkt gebruikt maken van de meer dan 200 instructiefilms. In deze films worden verschillende technieken functies van de software en de ScanNcut uitgelegd. De instructiefilms kunnen op elke gewenst moment en zo vaak als u wenst bekeken worden. Dit geeft u de mogelijkheid om op uw eigen tempo en op een door u gewenst moment lessen te volgen

 

 

Maar dit is nog niet alles u kunt voor al uw inhoudelijke vragen terecht bij de softwarespecialist Leontine Luijsterburg van Leokas Creative.

Voor activering van uw abonnement gaat u naar de website Leokas Instructiefilms en kiest u in het menu voor Inschrijven. Na het invullen van uw gegevens ontvangt u via de e-mail een bevestigingslink. Klik op de link op uw account te activeren. Binnen 10 minuten ontvangt u via de e-mail uw inloggegevens, met daarbij de link: Klik hier om direct een abonnement af te sluiten.

Na het klikken op deze link opent de website waar de persoonlijke promotiecode ingevuld kan worden. De promotiecode voor deze actie is: gratis2mnd en kunt u gebruikten tot 1 augustus. Vul de promotiecode in en klik op promotiecode inwisselen.

Na de 2 gratis maanden verloopt uw gratis inschrijving vanzelf, hier hoeft u niets voor te doen. Mocht u toch willen verlengen, ontvangt u daar een aanbieding voor.

Veel succes! Ontwerp zelf de mooiste motieven!

Laat u inspireren in onze winkel!

Bezoek de winkel