Toon menu
Wij zijn er voor jou! - Winkel & Werkplaats zijn open - Maandag t/m zaterdag van 9.30 tot 17.00 ook telefonisch bereikbaar voor al je vragen en bestellingen. Gratis verzenden binnen Nederland - Wij helpen je graag :-)

Start

14 januari 2017. Tijd om kennis te maken met Crazy Colors Mystery Quilt 2017. Met het doel om vanaf nu in elk geval maandelijks (maar misschien wel vaker) een blog te schrijven over de verloop van mijn Crazy Colors Mystery Quilt.

star-websitel

Ik zal mij eerst even voorstellen, ik ben Nicole van den Heuvel en ben sinds begin mei werkzaam bij Schuring-naaimachines. Mijn passie was altijd al zelf kleding maken en ontwerpen. Sinds ik bij Schuring naaimachines & inspiratie ben begonnen werd mijn aandacht getrokken door de quilt workshops. Wij zelf geven o.a. workshops in traditioneel quilten en art quilten begon ik het Quilten echt helemaal leuk te vinden.

Ik zelf heb een Bernina naaimachine 780 naai , borduur en quilt machine. Super fijne machine hierdoor kijk ik veel op de site van Bernina om zowel voor mijn werk als voor mij zelf ideeën op te doen.

Begin januari zag ik de blog over Crazy Colors Mystery Quilt 2017 voorbij komen. Ik dacht hoe leuk is dat! Heb hier met Michel over gesproken en die vond het een prima uitdaging. Maar dan moet je er wel een blog overschrijven zodat je je ervaringen met anderen kunt delen. Gebruik alle materialen gebruiken wat je nodig hebt maar uit de winkel. Dus alles wat ik gebruik verkopen wij ook in onze winkel.

Ik vond het eerst nog wel wat een blog bij houden is dat wel wat voor mij? Nou dat gaan we zien ik vind het in ieder geval erg leuk om dit te delen met mensen en mijn ervaringen te vertellen, en zie het dan ook als een nieuwe uitdaging.

15 januari krijg ik mijn eerste opdracht en dit zijn de materialen waar ik mee ga werken.

Nou ik heb er zin in. Ik houd jullie op de hoogte tot snel.

Groet Nicole

Laat u inspireren in onze winkel!

Bezoek de winkel