Toon menu
Wij zijn er voor jou! - Winkel & Werkplaats zijn open - Maandag t/m zaterdag van 9.30 tot 17.00 ook telefonisch bereikbaar voor al je vragen en bestellingen. Gratis verzenden binnen Nederland - Wij helpen je graag :-)

Naden van dunne en rekbare stoffen kan U versterken door, voordat u de delen op elkaar stikt, naadband te gebruiken. De naden rekken en kerven niet meer. U kunt het naadband gebruiken voor bijvoorbeeld schoudernaden, insteek van zakken en vouwlijnen van zomen en splitten, maar bij een los geweven stof, zoals linnen, kunt u het ook in de kruisnaad strijken.

Voor het stabiliseren van kanten van vesten, mantels, revers, armuitsnijdingen en schoudernaden, maar ook voor zakinsteken, splitten en zomen gebruikt u kantenband. Tevens gebruikt u kantenband voor de breuklijn van de revers.

Voor het verstevigen van ronde naden is er vormband. Vormband is een 12 mm. Breed biaisband van lichte tussenvoering. 4mm. Naast de rand zit een rij kettingsteken, waardoor het band stabieler wordt. Vormband is ook geschikt voor schuine randen.

afbeelding41

Laat u inspireren in onze winkel!

Bezoek de winkel