Toon menu
Wij zijn er voor jou! - Winkel & Werkplaats zijn open - Maandag t/m zaterdag van 9.30 tot 17.00 ook telefonisch bereikbaar voor al je vragen en bestellingen. Gratis verzenden binnen Nederland - Wij helpen je graag :-)

Het juiste gebruik van een goede tussenvoering geeft het perfecte eindresultaat. Maar vindt u het af en toe ook moeilijk de juiste vlieseline te kiezen bij al die verschillende stoffen? Wij hebben een aantal vlieseline voor U op een rij gezet.

Vlieseline® G 785, geweven tussenvoering

Zacht, licht bi-elastische geweven tussenvoering die opgestreken wordt.Ideaal voor kraagdelen, manchetten en belegdelen maar ook voorpanden van jasjes van lichte stoffen. De draadrichting moet wel overeenkomen met de draadrichting van de stof. Deze vlieseline is te verkrijgen in de kleuren zwart, wit en huid.
Bij ons verkrijgbaar.

Vlieseline® H 630

Vlieseline® H 630, opstrijkbare volumevlies vooral geschikt voor quilts, patchwork en kleding. Het voorkomt verschuiving van uw naaiwerk en is zacht en luchtdoorlatend. Geschikt voor lichte tot middelzware stoffen.
Bij ons verkrijgbaar.

Vlieseline® Lamifix

Vlieseline® Lamifix, strijkbare transparante afwasbare folie, die u met behulp van uw strijkbout aanbrengt op uw stof. Ideale coating voor uw tafelkleden, placemats, tassen.
Bij ons verkrijgbaar.

Vlieseline® Decovil 1

Vlieseline® Decovil 1, opstrijkbare versteviging die een beetje leerachtig aanvoelt. Het is een stabiel en veerkrachtige vlies. Het kan gebruikt worden voor bodems van tassen, hoeden, riemen en huisdecoraties.
Bij ons verkrijgbaar.

Vlieseline® Decovil light

Vlieseline® Decovil licht, Decovil light, dunnere variant van de Decovil 1 eveneens geschikt tassen, hoeden, applicaties en huisdecoraties.
Bij ons verkrijgbaar.

Vlieseline® Soluvlies

Vlieseline® Soluvlies, een water oplosbare vlieseline wordt voor verschillende textieltechnieken gebruikt. Zoals borduren, punchen, appliqueren en (art)quilten.
Bij ons verkrijgbaar.

Soluvlies gebruik ik erg veel als tijdelijke versteviging zoals knoopsgaten, zeer dunne stoffen en borduurpatronen
Debbie

vlieseline

Vlieseline® H 200

Vlieseline® H 200, Meest voorkomende vlieseline. Geeft stabiliteit voor delen van blousons, japonnen en blazers. Zeer geschikt voor lichtere stoffen zoals katoen, viscose en polyester. Alleen te verkrijgen in zwart en wit. Bij ons verkrijgbaar.

Vlieseline® H 410

Vlieseline® H 410 is een tussenvoering met stabiliserende lengtedraden. Vooral voor de open geweven stoffen deze winter is dit de perfecte tussenvoering. Door de lengtedraden blijven de panden goed in vorm. De lengtedraden moeten overeenkomen met de draadrichting van de stof. Met een vochtige doek en met enige druk opstrijken (temperatuurinstelling wol/katoen).

Vlieseline® H 180

Vlieseline® H 180, voor zachte soepelvallende stoffen zoals zijde, viscose, leer. Droog opstrijken 5 tot 6 keer met druk langzaam over elke plaats glijden ( 8 sec.).

Vlieseline® G 405

Vlieseline® G 405, voor lichte tot middelzware stoffen zoals wol, wilde zijde en tricot.

Vlieseline® F 220

Vlieseline® F 220 voor lichte stoffen die heet gewassen kunnen worden zoals katoen.

Vlieseline® H 250

Vlieseline® H 250, is een stevige tussenvoering voor ceintuurs en knutselwerk.

Vlieseline® H 606,

Vlieseline® H 606, met spleetjes, voor elastische stoffen, in dwarsrichting heel rekbaar.

 

Laat u inspireren in onze winkel!

Bezoek de winkel