Toon menu
Wij zijn er voor jou! - Winkel & Werkplaats zijn open - Maandag t/m zaterdag van 9.30 tot 17.00 ook telefonisch bereikbaar voor al je vragen en bestellingen. Gratis verzenden binnen Nederland - Wij helpen je graag :-)

Reparatie naaimachine in Almelo

De werkplaats in Enschede is geopend maandag t/m zaterdag van 9:30 – 17:00 uur voor het halen en brengen van reparaties/onderhoud van je naaimachine.

Onze service voor jou in Almelo:

  • Bel onze bezorgservice voor het halen en brengen van je naaimachine voor reparatie en/of onderhoud
  • Telefonisch hulp bij naai ‘technische’ vragen
  • Mail ons voor jouw bestelling: fournituren of naaiaccessoires
  • Bestel jouw machine 24/7 online op schuring-naaimachines.nl
  • Telefonisch aankoopadvies voor je nieuwe naai-, lock- of borduurmachine

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9:30-17:00 u.
Bel: 053 – 432 41 72  mailverkoop@schuring-naaimachines.nl

De werkplaats is open

Je mag jouw naai-, lock en borduurmachine ook zelf naar de winkel brengen.
De werkplaats is maandag t/m zaterdag geopend van 9:30-17:00.
Deze ingang is bereikbaar via onze service ingang.

Haal- en breng service Oldenzaal, Losser, Almelo e.o.

Woon jij in Oldenzaal, Losser, Almelo, binnen een straal van 15 km van Enschede?
Dan halen wij jouw machine graag bij jouw thuis op.
Voor deze extra haal- en brengservice rekenen wij € 20,-.
Bel 053-432 41 72 of vul het reparatieformulier in voor het maken van een afspraak.
De haal en brengdag is op dinsdag!

Reparatie naaimachine en lockmachine in Almelo van je kapotte naaimachine of lockmachine? Breng je naaimachine of lockmachine dan bij Schuring naaimachines. Wij repareren graag je kapotte machine. Je kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van je naaimachine of lockmachine. Wij hebben een ruime ervaring in het repareren van diverse merken zoals: PFAFF, Bernina, Singer, Juki, Brother ect. Je kan je naaimachine in Almelo ook langsbrengen bij ons
Haal-en brengpunt van Almelo, Huis van Lydia.

Voordelen reparatie naaimachine bij Schuring Naaimachines

Het laten repareren van je naaimachine of lockmachine bij ons heeft als voordeel dat je snel weer verder kunt met naaien. Andere voordelen van het laten repareren van jouw naai- of lockmachine in Almelo bij Schuring Naaimachines, zijn:

  • Reparatie door vakmensen
  • Zes maanden garantie
  • Meerdere haal- en brengpunten in de regio

Reparatie naaimachine in Almelo | Schuring naaimachines

 

Snelle reparatie service in Almelo

Wanneer je midden in een naaiklus zit of je wilt net beginnen met verstelwerk in de buurt van Almelo, is het natuurlijk belangrijk dat je naaimachine of lockmachine goed werkt. Wanneer de machine kapot is loopt jouw project vertraging op. Breng jouw kapotte naaimachine of de machine die toe is aan een onderhoudsbeurt naar Schuring Naaimachines. Wij repareren of onderhouden je machine graag. Zo weet je zeker dat je snel weer verder kunt met je naaiwerk!

72-uurs reparatiedienst Schuring naaimachines

Wij zorgen met onze 72-uurs reparatieservice ervoor dat je gauw weer aan de slag kunt met je naaiwerk. Dankzij de grote onderdelenvoorraad van alle gangbare modellen, proberen we alle mankementen van jouw naaimachine binnen 72 uur te verhelpen. Je hoeft geen afspraak te maken om je naaimachine te brengen. dus loop gerust binnen.

Reparatie door vakmensen bij Schuring naaimachines

Onze gespecialiseerde monteurs hebben een jarenlang ervaring wat betreft het repareren van naaimachines en lockmachines die stuk zijn in de omgeving van Almelo. Bovendien kunt je bij ons terecht met ieder merk naaimachines en voeren we vervanging van onderdelen alleen uit met de originele onderdelen. Dat zorgt ervoor dat je weer op een vertrouwde manier met jouw machine aan de slag kunt in Almelo.

Neem gerust contact op

Bent je enthousiast geworden over de mogelijkheden van een reparatie in Almelo? Gebruik dan ons online reparatieformulier om een afspraak met ons te maken! Ook hebben we voor buiten Enschede verschillende haal- en opbrengpunten. Voor reparatie of onderhoud in Almelo kun je de machine brengen bij Huis van Lydia in Almelo. Wij komen iedere dinsdag in Almelo om machines op te halen voor reparatie en brengen je machine dan de dinsdag erop weer terug.

Huis van Lydia

Grotestraat 187 A/B
7607 CL Almelo
Telefoon: 06-24191225

www.huisvanlydia.nl

Dankzij deze service kun je snel weer gebruik maken van je naaimachine of lockmachine in Almelo en omgeving. Heb je nog vragen over de reparatie van jouw naaimachine? Neem dan gerust contact met ons op!

Schuring Naaimachines

Korte Hengelosestraat 23
7511 JA Enschede
T: 053 – 432 41 72

Laat u inspireren in onze winkel!

Bezoek de winkel