Toon menu
Wij zijn er voor jou! - Winkel & Werkplaats zijn open - Maandag t/m zaterdag van 9.30 tot 17.00 ook telefonisch bereikbaar voor al je vragen en bestellingen. Gratis verzenden binnen Nederland - Wij helpen je graag :-)

Reparatie naaimachines in Haaksbergen

De werkplaats is geopend maandag t/m zaterdag van 9:30 – 17:00 uur voor het halen en brengen van reparaties/onderhoud van je naaimachine.

Onze service voor jou in Haaksbergen:

  • Bel onze bezorgservice voor het halen en brengen van je naaimachine voor reparatie en/of onderhoud
  • Telefonisch hulp bij naai ‘technische’ vragen
  • Mail ons voor jouw bestelling: fournituren of naaiaccessoires
  • Bestel jouw machine 24/7 online op schuring-naaimachines.nl
  • Telefonisch aankoopadvies voor je nieuwe naai-, lock- of borduurmachine

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9:30-17:00 u.
Bel: 053 – 432 41 72  mailverkoop@schuring-naaimachines.nl

De werkplaats is open

Je mag jouw naai-, lock en borduurmachine ook zelf naar de winkel brengen.
De werkplaats is maandag t/m zaterdag geopend van 9:30-17:00.
Deze ingang is bereikbaar via onze service ingang.

Haal- en breng service Hengelo, Borne, Haaksbergen e.o.

Woon jij in Hengelo, Borne, Haaksbergen, binnen een straal van 15 km van Enschede?
Dan halen wij jouw machine graag bij jouw thuis op.
Voor deze extra haal- en brengservice rekenen wij € 20,-.
Bel 053-432 41 72 of vul het reparatieformulier in voor het maken van een afspraak.
Het halen en brengen is altijd op dinsdag.

Woon je in Haaksbergen en omgeving en is je naaimachine, lockmachine of borduurmachine kapot? Of naait de machine niet meer goed? Breng je naaimachine dan naar Schuring naaimachines. Wij repareren naaimachines van alle merken zoals: PFAFF, Bernina, Singer, Juki, Brother, Janome ect, ook in de buurt van Haakbergen. Wij repareren sinds 1961 naaimachines dus wij hebben een ruime ervaring op het reparatie en onderhoud van de naaimachine.

Voordelen reparatie naaimachine of lockmachine 

Het laten repareren van je naaimachine of lockmachine bij Schuring naaimachines heeft als grote voordeel dat je snel weer verder kunt met naaien. Andere voordelen van het laten repareren van je naai- of lockmachine in Haaksbergen bij Schuring naaimachines, zijn:

  • Reparatie gebeurd door vakmensen
  • Zes maanden garantie op de uitgevoerde reparatie
  • Meerdere haal- en brengpunten in de regio Haaksbergen

Snel weer verder naaien met je machine in Haaksbergen

Zit je net midden in een naaiklus of wil je net beginnen met verstelwerk en je woont in de buurt van Haaksbergen?  Wij helpen je snel, want is het belangrijk dat je naaimachine of lockmachine goed werkt. Wij weten ook dat wanneer de machine kapot is jouw naaiproject vertraging op loopt. Breng je kapotte naaimachine of jouw machine die toe is aan een onderhoudsbeurt naar Schuring Naaimachines. Wij repareren of onderhouden je machine graag. Zo weet je zeker dat je snel weer verder kunt met je naaiwerk!

Reparatie naaimachine in Haaksbergen | Schuring naaimachines

72-uurs reparatiedienst Schuring naaimachines

Wij zorgen met onze 72-uurs reparatiedienst ervoor dat je gauw weer aan de slag kunt met je naaiwerk. Want dankzij onze grote onderdelenvoorraad van alle gangbare modellen, proberen we alle problemen van jouw naaimachine binnen 72 uur op te lossen. Je hoeft geen afspraak te maken om je naaimachine te brengen, dus loop gerust binnen.

Reparatie door vakmensen bij Schuring naaimachines

Onze gespecialiseerde monteurs hebben een jarenlange ervaring wat betreft het repareren van naaimachines en lockmachines die stuk zijn in de omgeving van Haaksbergen. Bovendien kun je bij ons terecht met ieder merk naaimachines en voeren we vervanging van onderdelen alleen uit met de originele onderdelen. Dat zorgt ervoor dat je weer op een vertrouwde manier met je machine aan de slag kunt in Haaksbergen.

Neem gerust contact op

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden van een reparatie in Haaksbergen? Gebruik dan het online reparatieformulier om een afspraak met ons te maken! Ook hebben we buiten Enschede verschillende haal- en brengpunten. Voor reparatie of onderhoud in Haaksbergen kun je de machine brengen bij Lisette Fournituren in Haaksbergen. Wij komen daar iedere dinsdag om machines op te halen voor reparatie en brengen je machine dan de dinsdag erop weer terug in Haaksbergen.

Lisette Fournituren

Spoorstraat 37
7481 HW Haaksbergen
Telefoon: 053 572 88 71
www.lisettefournituren.nl

Dankzij deze service kun je snel weer gebruik maken van je naaimachine of lockmachine in Haaksbergen en omgeving. Heb je nog vragen over de reparatie van jouw naaimachine? Neem dan gerust contact met ons op!

Schuring Naaimachines

Korte Hengelosestraat 23
7511 JA Enschede
T: 053 – 432 41 72

Laat u inspireren in onze winkel!

Bezoek de winkel