Toon menu
Wij zijn er voor jou! - Winkel & Werkplaats zijn open - Maandag t/m zaterdag van 9.30 tot 17.00 ook telefonisch bereikbaar voor al je vragen en bestellingen. Gratis verzenden binnen Nederland - Wij helpen je graag :-)

Je bent zelf niet in de gelegenheid om je machine te brengen of op te halen?

Als je niet in de mogelijkheid bent om de machine voor reparatie of onderhoud te brengen, of omdat je het gewoon makkelijk vindt kan je gebruik maken van onze Reparatie Haal & Breng service.

Ophalen & terugbrengen? Elke dinsdag ochtend op afspraak

Wil je gebruik maken van deze service?
Maak dan telefonisch een afspraak op 053 432 41 72.
Houd de gegevens van je machine bij de hand.

Binnen de gemeente Enschede is de haal- en brengservice gratis!

Woon je binnen een straal van 15 km buiten Enschede en wil je graag dat je machine wordt opgehaald?
Dan betaal je voor deze extra service € 20,-. De haal- en breng dag is dinsdag.

service auto schuring

Elke dag brengen via onze service ingang

We hebben een speciale service ingang aan de achterkant van onze winkel, hier kun je even je auto neerzetten voor het laden en lossen tijdens onze openingstijden.

Je bereikt deze service ingang via het stationsplein, inrijden na ABN AMRO bank richting stations parkeergarage. Vlak voor de ingang van de garage sla je linksaf een pleintje op. Je rijdt tot aan het eind hier vind je de service ingang links achter. Via de intercom doen wij de deur voor je open!

Haal- en brengpunten buiten Enschede

Voor buiten de gemeente Enschede hebben wij op dit moment ook een aantal haal & breng punten. Elke dinsdag ochtend worden de machines gehaald. De volgende dinsdag staat de machine weer voor je klaar, onderhoud en reparatie wordt door ons in onze eigen werkplaats uitgevoerd.

Laat u inspireren in onze winkel!

Bezoek de winkel