Toon menu
LOCKDOWN UPDATE. Vanaf 3 maart op afspraak je winkelbezoek!
Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar tot 18.00 voor het maken van een afspraak, web bestellingen of al je andere vragen.
053 - 432 41 72
9.2/10
567 beoordelingen

Een leuke en creatieve ervaring

Een workshop of naailes bij ons staat garant voor een leuke en creatieve ervaring. In de aparte workshop ruimte leer je in groepjes van maximaal 8 personen de fijne kneepjes van het vak. Je krijgt handige tips en onze instructrices delen graag hun kennis en ervaring met jou. Na afloop van een workshop of naailes kun je beter, sneller en fijner werken met je naai- of lockmachine. Vol ideeën en inspiratie ga je weer naar huis.

Prijzen inclusief materiaal en gebruik
van machines

De prijzen van de workshop zijn inclusief materiaal, gebruik van onze machines, fournituren en koffie of thee. Bij een aantal workshops neem je je eigen machine of materiaal mee. Dit staat dan altijd duidelijk aangegeven.

Laat je inspireren!

In onze aparte workshop ruimte staan de nieuwste machines voor je klaar. Je gaat onder begeleiding van een van onze ervaren instructrices in een gezellige en ongedwongen sfeer aan het werk. Dit doe je samen met anderen die dezelfde interesses delen. Je maakt een creatief project, waar je verschillende technieken toepast. Bekijk leuke inspiratie op onze website.

Agenda

Benieuwd of wij een leuke workshop voor jou hebben? Laat je inspireren en bekijk hieronder het overzicht van onze workshops en naailessen.

Update februari 2021: Tijdens de corona pandemie mogen wij geen workshops geven. De workshops zijn tijdelijk van de website gehaald. De cursisten die zich hadden ingeschreven voor een workshop tot en met eind februari hebben wij persoonlijk benaderd. De cursisten van maart t/m mei zullen wij deze week (week 9) bellen om te overleggen.
Hopelijk tot gauw!

Bekijk onze  workshop & events agenda

Events

Bij Schuring naaimachines is altijd wat te doen!

Wij organiseren demo dagen, klanten dagen, controle dagen, introductie events van nieuwe modellen naai-, lock of borduurmachines en interessante verkoopacties etc. Kortom er zijn altijd leuke activiteiten die wij speciaal voor jou organiseren!

Alle medewerkers, vaak samen met extra ondersteuning van onze leveranciers, staan je graag te woord op onze event dagen. Je krijgt alle aandacht en meestal kun je zelf deelnemen aan activiteiten. Zoals een mini workshop volgen of een van onze machines zelf testen.

Wij nodigen je van harte uit om op één van deze dagen onze winkel te bezoeken. Wij verheugen ons op jouw komst!

Helaas door de corona pandemie mogen wij geen events organiseren. 

Lock-workshop-

 

Laat u inspireren in onze winkel!

Bezoek de winkel