Toon menu
053 - 432 41 72
9.1/10
535 beoordelingen

Een leuke en creatieve ervaring

Een workshop of naailes bij ons staat garant voor een unieke en leuke ervaring. In een aparte workshopruimte leert u in groepjes van maximal 8 personen de fijne kneepjes van het vak, krijgt u handige tips en delen onze instructrices uitgebreid hun ervaringen met u. Na afloop van een workshop of naailes kunt u beter, sneller en fijner werken met onze producten. Vol ideeën en inspiratie gaat u weer naar huis.

Prijzen inclusief materiaal en gebruik
van machines

De prijzen van de workshop zijn inclusief materiaal, gebruik van onze machines, fournituren en refreshments. Bij een aantal workshops neemt u uw eigen machine of materiaal mee, dit staat altijd duidelijk aangegeven.

Laat u inspireren!

In onze aparte workshopruimte staan de nieuwste machines voor u klaar en er is veel gebruiksmateriaal voorhanden. U gaat onder begeleiding van een van onze ervaren instructrices in een gezellige en ongedwongen sfeer aan het werk. Dit doet u samen met anderen die dezelfde interesses delen, u maakt een project waar u trots op kunt zijn. Bekijk leuke inspiratie op onze website.

Agenda

Benieuwd of wij een interessante workshop voor u hebben? Laat u inspireren en bekijk hieronder het overzicht van onze workshops en naailessen.

Bekijk onze  workshop & events agenda

 Events

Bij Schuring altijd wat te doen!

Demo dagen, klanten dagen, controle dagen, introducties van nieuwe modellen, verkoop acties etc. Kortom er zijn altijd tal van leuke activiteiten die wij speciaal voor u organiseren!

Alle medewerkers, vaak samen met extra ondersteuning van onze leveranciers, staan u graag te woord op al onze event dagen. U krijgt alle aandacht en heeft meestal zelf de mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten. Zoals een workshop of zelf een proefrit maken op één van onze machines.

Wij nodigen u van harte uit om op één van deze dagen onze winkel te bezoeken.

Lock-workshop-

 

Laat u inspireren in onze winkel!

Bezoek de winkel