Toon menu
053 - 432 41 72
Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14090086:SSL routines:ssl3_get_server_certificate:certificate verify failed in /var/www/virtual/schuring-naaimachines.nl/htdocs/wp-content/themes/schuring/functions.php on line 276 Warning: file_get_contents(): Failed to enable crypto in /var/www/virtual/schuring-naaimachines.nl/htdocs/wp-content/themes/schuring/functions.php on line 276 Warning: file_get_contents(https://www.klantenvertellen.nl/xml/schuring_naaimachines/xml): failed to open stream: operation failed in /var/www/virtual/schuring-naaimachines.nl/htdocs/wp-content/themes/schuring/functions.php on line 276
/10
beoordelingen

Inschrijven voor "Basis naailes in de praktijk"

15 mei 2019

Basis naailes in de praktijk

Workshop

Basis naailes in de praktijk
Tijd: 18:00 - 21:00 uur
Door: Debbie
Prijs: € 59,50
Workshopnr.: WS205
Aantal lessen: 2
Lesdata:

woensdag 15 en 22 mei 2019

Een vervolg op onze basis naailes workshop. Hoe leuk en leerzaam zou het zijn om alle technieken die je hebt geleerd in de praktijk toe te passen? Je maakt samen met ons je eerste naaiproject.

In 2 lessen van 3 uur ga je een jurk maken vanaf het begin tot aan het eind. Je start met basispatroon aanpassen op maat. Je leert hoe je de patroondelen op stof moet leggen, uitknippen en verstevigen. Wat is een logische werkvolgorde, hoe ga ik aan de slag. Je maakt gebruik bij het in elkaar naaien van de technieken die je hebt geleerd bij de workshop basis naai technieken.

Online inschrijven

Soort ticket Plaatsen
Standaardticket


Laat u inspireren in onze winkel!

Bezoek de winkel