Toon menu
Wij zijn er voor jou! - Winkel & Werkplaats zijn open - Maandag t/m zaterdag van 9.30 tot 17.00 ook telefonisch bereikbaar voor al je vragen en bestellingen. Gratis verzenden binnen Nederland - Wij helpen je graag :-)

Inschrijven voor "Help! Spoed cursus splitten"

21 april 2018

Help! Spoed cursus splitten

Workshop

Help! Spoed cursus splitten
Tijd: 10:00 - 12:00 uur
Door: Debbie van Ginkel
Prijs: € 19,50
Workshopnr.: WS218
Aantal lessen: 1

Help! splitten naaien.

Help! Hoe ging het ook alweer Splitten naaien? Er zijn zo veel verschillende Splitten en sommige zijn best lastig om te naaien, gelukkig kun je bij ons in 2 uurtjes tijd alles leren over 4 verschillende soorten splitten. De mouwsplit, omgeboorde mouwopening, klassieke overhemdmouwsplit en een roksplit.

Je gaat samen met Debbie de splitten uitgebreid bespreken en daarna stap voor stap  in elkaar naaien op onze machines. Je leert alle ins en outs over deze 4 type splitten. Er is altijd tijd voor het stellen van vragen daarnaast volg je gezellig met maximaal 6 personen deze snelle cursus. Schrijf je nu in voor de spoed cursus en wordt snel een expert.
PS De werkbeschrijving mag je mee naar huis nemen altijd handig voor later. Tip! deze spoedcursus is er ook voor plooien, kragen en zakken.

Online inschrijven

Er kunnen geen inschrijvingen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Laat u inspireren in onze winkel!

Bezoek de winkel