Toon menu
Wij zijn er voor jou! - Winkel & Werkplaats zijn open - Maandag t/m zaterdag van 9.30 tot 17.00 ook telefonisch bereikbaar voor al je vragen en bestellingen. Gratis verzenden binnen Nederland - Wij helpen je graag :-)

Inschrijven voor "Kom spelen bij ons! Culturele Zondag"

05 juni 2016

Kom spelen bij ons! Culturele Zondag

Evenement

Kom spelen bij ons! Culturele Zondag
Tijd: 13:00 - 17:00 uur
Door: Nathalie & Nicole
Prijs: € 00,00

Kom spelen met Textiel & Kurk

De 2e Culturele Zondag van het jaar vindt plaats op 5 juni op en rond het Wilminkplein.  Onder het mom ‘Kom Spelen! halen muzikanten, theatermakers en kunstenaars alles uit de kast en kunnen bewoners en bezoekers van Enschede meedoen aan heel veel leuke mini-workshops.

Kom spelen bij ons!

Kent u het trendmateriaal kurk al?

Een fantastisch product om met de naaimachine te naaien. “Kom spelen!” met textiel en kurk, in een 15 minuten workshop gaat u er mee aan de slag. De workshop is voor jong en oud en is GRATIS.

Een fantastisch product om met je naaimachine te naaien. Kijk en leer wat je er allemaal van en mee kunt maken en creëer je eigen sleutelhanger of  brillenhoes. Leuk voor iedereen.  Zowel voor kinderen als voor volwassenen. Duur workshop ongeveer 15 minuten.

Kom spelen voor korting!

Gooi met onze dobbelstenen uw korting bij elkaar. Het totaal aantal ogen bepaalt hoe hoog uw korting is. Geldt op alle artikelen zoals machines, fournituren en machine accessoires. Uw korting kan oplopen tot wel 12%! Een unieke kans om supervoordelig te kopen.

Alleen geldig op zondag 5 juni. Niet in combinatie met andere acties en/of kortingen.

Info en programma Culturele Zondag.  Klik hier voor het hele programma.

IMG_5342 Trolly-van-kurk IMG_5346 IMG_5343

Online inschrijven

Online inschrijven is niet mogelijk voor dit evenement.

Laat u inspireren in onze winkel!

Bezoek de winkel